Innovativ platform til din reklame

Med en reklame på DropBucket får I en unik mulighed for at bringe jeres markedsføring helt tæt på potentielle kunder, hvad enten det gælder Distortion i København med 350.000 deltagere, Aarhus Festuge med over 500.000 deltagere eller Roskilde Festival med 130.000 deltagere.

Alt afhængig af jeres behov har I mulighed for at blive eksponeret på mange forskellige måder og alternative steder i landet. En garanti er, at reklamen vil nå bredt ud og blive lagt mærke til grundet det nye og anderledes medie.

Udfoldet DropBucket skraldespand med Tuborg kampagne

6 glade Roskildefestivals gæster og politimand som står med en DropBucket


På Roskilde Festival 2016 blev 4000 DropBuckets med Tuborgs kampagne ‘Drik Med Respekt’ budskab uddelt af 30 ambassadører som spredte DMR- og affaldssorteringsbudskaber. 350 DMR forslag blev uploaded på Instagram og Facebook, hvoraf 6 vindercamps blev udtrukket hver dag, som fik kolde øl, kostumer og oprydning i campen

Udeforledt DropBucket skraldespand med 1. maj kampagne

Pige der tegner på DropBucket til 1. maj


Til 1. maj i fælledarken 2016 blev 200 DropBuckets med ‘Spread Love, Not Waste’ budskab uddelt af 10 ambassadører som spredte budskaber om miljøet. Alle 200 skraldespande blev der tegnet på i løbet af dagen med kreative forslag til hvad folk gerne ville sprede som fx kærlighed, socialisme og karma osv.


Aktivér dine kunder

DropBucket er blevet kendt som en bæredygtig skraldespand af genbrugspap, men for den rette sponsor kan den være meget mere end det. Videoen ovenover illustrerer hvordan din reklame kan blive aktiveret og komme helt tæt på jeres målgruppe.

Få din reklame på DropBucket til et eller flere events, hvor i gerne vil eksponeres. Skriv til os på hej@dropbucket.dk eller ring på tlf. 42 43 28 32

Nedenfor kan du se en række af de sponsorer, som vi allerede har samarbejdet med.